2015. július 2., csütörtök

Anita és Richárd


Az egész ügy 2014. nyarán kezdődött. A jegyesfotózás előtt kiderült, hogy Anita ízeltlábú fóbiában szenved, ezért egy virágos rétre szervezték a fotózás helyszínét, ahol még véletlenül sem fordul elő a következőben felsoroltak közül egy sem: hangya, méh, darázs, különböző méretű pókok, szitakötők és egyéb mászó és repülő élőlények. Ebből az következett, hogy kb. kettő percenként kellett rászólni, hogy ne izegjen mozogjon, mert nem lesz értékelhető kép. Természetesen sikerült egy hangyabolyba is beleállni... :-) Ezután átmentünk szalmabálák közé. Itt barna meztelen csigák másztak ki a földből, nem volt szép látvány.
Ezután jó fél évig nem hallottunk egymásról, de már nagyon vártuk az esküvőt. Apró kellemetlenségek ekkor is előfordultak, pl. két nappal az esküvő előtt felújítás céljából beállványozták a templom belsejét, amitől építési területté változott az egész, de mindez semmit sem változtatott örök optimista hozzáállásukon. A buli nagyon jól sikerült, rengeteget táncoltak, a felállított fotóboxunk ismét nagy sikert aratott, gyönyörűséges és nagyon finom tortát is kóstolhattunk, a menyecskeruhás átöltözés után köszöntünk el.
Az esküvői "beállított" fotók az esküvő utáni héten készültek. Nagyon szeretem az Orfűi tórendszer 3., Kovácsszénája melletti vadregényes, viszonylag érintetlen környezetben lévő tavát, ezért a kreatív fotózást ott ejtettük meg: volt bolondozás, TÖRZSKACSA, menekülés a szitakötő elől, feldíszítettünk egy fát az esküvőről elhozott dekorációval, egyensúlyozás a kikötött csónakokban és a végére egy gyönyörű napnyugta is jutott. 

















































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése